Publicat : 29.02.2008
OFERTA VW : Lichid de racire original VW:...[click]

Publicat : 29.02.2008
OFERTA VW Solutie de spalare parbriz concentrata originala VW:...[click]

Publicat : 29.02.2008
Oferta speciala incalzitoare suplimentare auto (sirocol) originale marca BMW...[click]

 

MERCEDES

 

Mercedes Benz a prezentat, in premiera mondiala, primele imagini oficiale ale noului model de clasa compacta.
Acesta se numeste Mercedes CLC si vine sa inlocuiasca predecesorul Sports Coupe, care a fost comercializat cu scopul de a concura cu succes modelul Audi A3.
Realitatea a fost insa cu totul alta si anume ca acest model nu a fost primit cu un asa de mare entuziasm de catre fanii marcii. Pentru a intra din nou in cursa care se desfasoara acum intre BMW seria 1 Coupe si Audi A3, Mercedes a lansat noul CLC.
Acesta provine, din punct de vedere tehnic, din Clasa C, fapt care anunta un comportament rutier de cea mai inalta calitate. Sub capota noului CLC se gaseste intreaga gama de motoare Mercedes, cel mai mic fiind cel care echipeaza varianta CLC 200 kompressor, respectiv un propulsor cu patru cilindri in linie supaalimentat, care dezvolta o putere maxima de 184 CP. Motorul de top este CLC 350, care are 6 cilindri in V si dezvolta o putere maxima de 272 CP.
Pentru fanii diesel, Mercedes propune motorul CDI de doi litri.

............ .......... ............ ......................................................... ........................ ................ ................

  

Copyright © 2007 Premier Motors
Design si Implementare GetoData

Home     Contact